Jan Trier til OHK

Ny herretræner i SH fra næste sæson.

Cheftræner Jan Trier har takket ja til et tilbud om at blive ny sportschef for OHK’s herrer i 1. division. Jan forlænger derfor ikke sin aftale med SH som cheftræner for 2. division herrer ved aftalens udløb efter indeværende sæson.

Jan har været en af hovedarkitekterne bag klubbens succesfulde tilbagevenden til 2. division og den fortsatte positive udvikling på herresiden i SH. Derfor er det også med beklagelse, at vi nu sender Jan Trier videre til 1. division.

Jan fortsætter uændret som cheftræner i SH indtil aftaleudløb og har fortsat fuld fokus på sæson 2019/2020 i 2. division. Blandt de 2 klubber og Jan Trier har der været en sober og konstruktiv dialog baseret på gensidig respekt, der sikrer at forløbet i overgangsfasen bliver optimalt for alle parter. Vi glæder os til den resterende del af sæsonen sammen med Jan og ønsker ham alt muligt held i hans fremtidige virke for OHK.

Bestyrelsen
Svendborg Håndboldklub