Nyt trænerteam i Svendborg Håndboldklub

DSC_0645

Nyt trænerteam i Svendborg Håndboldklub

Svendborg Håndboldklub(SH) er glad for at kunne meddele, at Michael Jacoby og Søren Quist Nielsen bliver trænerteamet der fra 1/5 2020 overtager ansvaret for klubbens 3. divisions damehold på en 2-årig aftale.

Sammen har vi lagt en ambitiøs plan for de kommende sæsoner, der skal sikre dels en bæredygtig trup, dels en tilbagevenden til 2. division.

Svendborg Håndboldklub har stolte traditioner for damehåndbold på højt niveau.Bestyrelsen i SH er overbevist om, at Michael og Søren er de helt rigtige til at løfte opgaven. Begge kommer med solid erfaring fra en lang række fynske divisionsklubber. Senest i Tved Håndbold og Gudme HK og før det et succesfuldt fælles trænerprojekt omkring damehåndbold på divisionsniveau i SUS Nyborg.

De nye trænere kommer dertil med lysten til og visionerne for at løfte damehåndbold i Svendborg Håndboldklub endnu et trin.

Trænerne udtaler:

“Vi ser frem til et spændende arbejde med Svendborg Håndboldklub, som har præsenteret et ambitiøst projekt. Svendborg har en flok dygtige og talentfulde piger,  der elsker håndbold og sammen med dem og klubbens bestyrelse, vil vi gøre alt for at skabe et solidt og spændende træning/klubmiljø omkring damehåndbold i Svendborg”

Den nuværende træner ,Peter Kristiansen der har spillet en afgørende rolle i at genrejse SH som en divisionsklub for damehåndbold har efter en årrække i SH takket ja til nye udfordringer udenfor klubben. Der skal lyde en meget stor tak til Peter og et held og lykke fremover.

Både SH og det nye trænerteam har et håb om, at der vil vise sig mulighed for at kunne invitere til et fælles møde i maj måned, hvor  de fælles visioner for samarbejdet kan præsenteres. Nærmere detaljer og en egentlig invitation følger når der er en afklaring på den nuværende situation i Danmark.

Spørgsmål vedr ovenstående kan rettes til bestyrelsesmedlem i SH Brian Lorentzen eller til de nye trænere. Kontaktinfo på klubbens hjemmeside – www.svendborghk.dk